Kaņepju proteīna saldējums – wow, tas ir kaut kas jauns! Vegāniem un visiem pārējiem, kuri domā par labu veselību un lieto uzturā labus, veselīgus produktus, kas nesatur E vielas un, piemēram, augu taukus un palmu eļļu. Sākam gatavot?
Sastāvdaļas:
200 g eko sojas piens
50 g banāns
1 ēd.k.stēvija
20 ml kokosriekstu piens
120 g saldētas zemenes
10 g kaņepju proteīns
1 tējk.kanēlis
Pagatavošanas gaita:
Nepieciešams ēdiena smalcinātājs (food processor), jo, diemžēl, ar blenderi vien nepietiks, lai saldētās zemenes samaltu gandrīz miltos:) Sākumā traukā (smalcinātājā) lejam sojas pienu, tad kokosriekstu pienu un pēc tam visas pārējās sastāvdaļas. Blenderējam/smalcinām līdz kamēr izveidojas sorbertam līdzīga masa, tas notiks ļoti ātri, ja ir labs aparāts.
Liekam deserta trauciņos, dekorējam ar piparmētras lapiņu un iepriecinām savus mīļos!